MAV Techniek

Ervaar de beleving van professioneel beeld, licht & geluid

Contact

Branches

Musea

Bedrijfsleven

Hotels

Beurzen

Kerken

Ziekenhuizen

Cafe´s

Congresbureau's

Evenementen

Clubs

Visie en missie

MAV Techniek is op 02-02-2000 opgericht door Mike Dijker en is uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf, dat zich richt op de verhuur, verkoop, installatie en totaal projecten van audiovisuele apparatuur.

De wereld van de audiovisuele communicatie heeft zich in rap tempo ontwikkeld tot een hoogwaardig en innovatief segment. Dat brengt met zich mee dat het realiseren van State Of The Art projecten niet meer kan zonder een gespecialiseerde installateur. Bovendien krijgen mensen steeds meer audiovisuele prikkels en wordt de attentieboog steeds kleiner.

Het realiseren van goed in het oog springende audiovisuele projecten is specialistisch werk geworden. Daarbij spelen kennis van de nieuwste ontwikkelingen op audiovisueel gebied een belangrijke rol bij de beslissing welke systemen en installaties het beste zijn voor het beoogde project.

Wij zien het als onze taak dat we klanten bij het gehele proces goed begeleiden. Vanaf het eerste idee tot de volledige realisatie van het project.

Juist door deze deskundige begeleiding van A tot Z kunnen wij ons onderscheiden. De klant wordt bij ons geïnformeerd en betrokken, maar hoeft zelf niet de technische vakkennis te hebben.

Door deze samenwerking kunnen projecten snel, vakkundig en naar tevredenheid worden uitgevoerd. Omdat klanten in toenemende mate blijvende oplossingen zoeken, hebben we een uitgebreid assortiment van audiovisuele middelen voor de verhuur en verkoop.
MAV Techniek zoekt voor haar klanten steeds weer de best passende oplossing voor uw project, om zo de door u beoogde beleving te bereiken. Met ons advies wegen wij gebruiksgemak, duurzaamheid en kosten sterk mee. De factor energieverbruik is eveneens een steeds belangrijker onderdeel van ons advies. Zowel bij tijdelijke als permanente oplossingen.

Belt u voor advies met 020-331 3657.