MAV Techniek installeerde voor Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten alle audiovisuele apparatuur en showcontrol.

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
Kom naar het bezoekerscentrum in ’s-Graveland, toegangspoort van de Gooi en Vechtstreek. Hier brengen beeld en geluid de veelzijdige regio tot leven! Ideaal vertrekpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. Kinderen beleven er het avontuur van hun leven met heel veel leuke activiteiten, speurtochten, verjaardagsfeestjes en meer.

Ontdek de Gooi en Vechtstreek
In het bezoekerscentrum ontdek je alle facetten van de Gooi en Vechtstreek. Van de Vechtplassen tot het Naardermeer, van de buitenplaatsen tot de forten en van de heide tot de weilanden. Blikvanger is de grote maquette van de Gooi en Vechtstreek, compleet met beeld en geluid. De gevarieerde landschappen, de planten en dieren en de rijke geschiedenis komen tot leven in het bezoekerscentrum.

Niet alleen boeiend voor volwassenen maar ook heel leuk voor kinderen. Luister naar het verhaal van een chique freule over de buitenplaatsen Doe het muggenvangspel, vang een vis of doe de vogelgeluidenquiz. In de interactieve wand kun je je natuurvondst of natuurfoto achterlaten.


Locatie: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, ’s Graveland
AV & Showcontrol: MAV Techniek


Neem alvast een kijkje in het bezoekerscentrum: